Karsiyaka'da Enes Ve Fatih'ten 24 Gollük Katki

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karsiyaka’nin hücum oyuncularindan Enes Nalbantoglu (13) ve Fatih Tasdelen (11), yesil-kirmizililarin ligde attigi 53 golün 24’üne katki verdi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 51 puanla üçüncü sirada bulunan Karsiyaka, bitime iki hafta kala zirve takibini sürdürmeye devam ediyor. Batman Petrolspor ve Elazigspor’un hatalar yapmasini bekleyen yesil-kirmizililar, 2’de 2 yapmasi durumunda mutlu sona ulasabilecek. Rakiplerinin kayip yasamamasi durumunda ise Izmir ekibi, ligi bitirebilecegi en iyi yerde bitirip, play-off maçlari öncesinde en azindan saha avantajini elde etmeyi hedefliyor. Karsiyaka, play-off oynamasi durumunda ise yine Kaf-Kaf’in hücumdaki en büyük iki kozu Enes Nalbantoglu ile Fatih Tasdelen olacak. Enes, bu sezon su ana kadar 13 kez rakip fileleri sarsarken, Fatih ise 11 kez skor katkisi verdi. Böylece bu iki oyuncu yesil-kirmizililarin ligde attigi 53 golün 24’üne katki verdi.

Öte yandan Karsiyaka, normal sezonun kalan maçlarinda Hacettepe 1945’i agirlayip, Sapanca Gençlikspor’a da konuk olacak.

Kaynak: İHA