Denizlispor'un Gençleri Play Off'lara Kaldi

TFF U15 Gelisim Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Denizlispor, 2023-2024 sezonunun son haftasinda evinde karsilastigi Nazilli Belediyespor’u 4-1 maglup ederek 36 puana ulasti. Ligi 3. sirada tamamlayan genç horozlar, play-off’lara kalmayi basardi.

Zafer Katranci Tesisleri’nde oynanan karsilasmada her iki yarida da rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Denizlispor’un gollerini; Eren Altin, Arda Torbaci ve Mehmet Ali Sasmaz (2) kaydetti.

Nazilli Belediyespor’un tek golünü ise Yunus Kavakli atti.

Bu sonuçla 36 puana yükselen yesil-siyahlilar, son 20 takim arasina adini yazdirdi ve play-off’lara katilmaya hak kazandi.

Play-off ilk maçini 21 Nisan Pazar günü Antalya Manavgat Çolakli Atatürk Stadi’nda Izmir temsilcisi Altay ile oynayacak olan Denizli ekibi, rakibini elemesi halinde 23 Nisan Sali günü ayni sahada Galatasaray ile karsilasacak.

Karsilasmayi ve ligi degerlendiren Teknik Sorumlu Gökhan Hor, sezon basindaki hedeflerine ulastiklarini belirterek, “Sezon basindan beri hedefimiz play-off’lardi. Bugün bunu gerçeklestirdigimiz için mutluyuz. Önümüzdeki hafta sonu Altay ile Antalya’da karsilasacagiz. Altay’i elersek rakibimiz Galatasaray olacak. Su an Türkiye’de son 20 takim arasina kaldik. Mutlu ve gururluyuz. Çocuklarimiz adina da sevinçliyiz. Sonuna kadar hak ettiler. Ligi de iyi bir sekilde bitirmis olduk” dedi.

Kaynak: İHA