Besiktas, MKE Ankaragücü Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

Besiktas, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda sahasinda oynayacagi MKE Ankaragücü maçinin hazirliklarina bugün yaptigi antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Yardimci Antrenör Serdar Topraktepe yönetiminde gerçeklesen antrenman, dinamik isinma hareketleriyle basladi.

Minyatür kaleye sut çalismasinin ardindan idmanin basina açik olan bölümü sonra erdi. Antrenmanin basina kapali kisminda ise MKE Ankaragücü maçinin taktigi üzerinde duruldu.

Semih Kiliçsoy ve Mert Günok, Ankaragücü maçinda forma giyemeyecek

Siyah-beyazlilarda Samsunspor ile oynanan Süper Lig müsabakasinda sag ayak sirtina aldigi krampon darbesi sonrasi ayaginda cilt kesisi ve künt travmaya bagli ezilme yaralanmasi olusan Mert Günok ve ayni müsabakada uyluk üst iç kisminda agri hisseden Semih Kiliçsoy’un tedavisine baslandigi bildirilirken, bu oyuncular idmanda yer almadi.

Mert Günok ve Semih’in, cuma günkü lig müsabakasinda görev almasi beklenmezken, yine MKE Ankaragücü’yle Türkiye Kupasi’nda oynanacak mücadeleye ise yetistirilmesi hedefleniyor.

Savunma hattinda tedavi süreçleri tamamlanan Onur Bulut ve Arthur Masuaku’nun yani sira Salih Uçan ile Tayfur Bingöl de bireysel olarak çalisti.

Sezonu kapatan Ante Rebic’in yani sira Samsunspor müsabakasinda basina darbe alan Omar Colley ise tedbir amaçli antrenmanda yer almadi.

Kaynak: İHA