Avrupa Sampiyonu Havvanur'a Trabzon'da Görkemli Karsilama

Genç Kadinlar Avrupa Boks Sampiyonasi’nda sampiyon olan Trabzonlu milli boksör Havvanur Kethüda’ya Trabzon Büyüksehir Belediyesi’nden görkemli bir karsilama töreni düzenlendi.

Hirvatistan’da düzenlenen Genç Kadinlar Avrupa Boks Sampiyonasi’nda Ukraynali rakibini yenerek altin madalya kazanan milli boksör Havvanur Kethüda, memleketi Trabzon’da mehter takimi marsi esliginde karsilandi. Trabzon Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Özgür Kara’nin da katildigi karsilama töreninde altin yumruk Havvanur, tebrikleri kabul etti. Trabzonlu sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi karsilamada duygu dolu anlar yasayan Havvanur, kendisini bekleyen kalabaliga tesekkür etti.

"Milli marsimizi okuttugum için gururluyum"

Çiçeklerle karsilanan milli boksör Havvanur, “Memleketime sampiyonlukla dönmek çok güzel bir duygu. Kendi milli marsimizi okuttugum için çok gururluyum. Ekim ayinda yine Hirvatistan’da Gençler Dünya Sampiyonasi düzenlenecek. Orada da altin madalya kazanmak istiyorum. Ardindan sonraki hedefim olimpiyat sampiyonlugu" dedi.

Kaynak: İHA