Aliaga Petkimspor, Adim Adim Play-Off'a

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 27. haftasinda Darüssafaka’ya konuk olan Aliaga Petkimspor, rakibini maglup ederek besinci siraya yükseldi ve play-off için önemli bir adim atti.

Aliaga Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 27. haftasinda Ayhan Sahenk Spor Salonu’nda Darüssafaka ile karsi karsiya geldi. Play-off hatti için büyük bir öneme sahip olan müsabakayi Izmir ekibi, 93-72 kazandi. Bu sonuçla birlikte 14 galibiyete ulasan Aliaga Petkimspor, puan tablosunda besinci siraya yükseldi ve bitime 3 hafta kala play-off için önemli bir avantaj elde etti. Karsilasmaya dair açiklamalarda bulunan Aliaga Petkimspor Basantrenörü Burak Gören, çok önemli bir maçi deplasmanda kazandiklari için mutlu olduklarini belirterek, “Kazandigimiz zaman belirli avantajlari alacak olmak tüm maç boyunca bizi biraz baski altinda tuttu. Buna ragmen tüm sezon oldugu gibi çok mücadeleci ve vazgeçmeyen tavrimizi sahaya yansittigimizi düsünüyorum. Play-off için bir adim daha attik. Bundan sonra kalan maçlarimizda maksimum galibiyeti almaya çalisacagiz. Oyuncularima yüksek konsantrasyonlari ve maça verdikleri deger için tesekkür ederim. Tüm idari ve teknik ekibi kutlarim” dedi.

Aliaga Petkimspor, normal sezonun kalan son 3 haftasinda Bursaspor, Büyükçekmece Basketbol (D) ve Bodrumspor ile karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA