Abdullah Avci, Kalan Haftalar Için Uyardi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Trendyol Süper Lig’in kalan 6 haftalik bölümü için futbolcularina uyarilarda bulunarak, oyuna ve disipline sadik kalan bir takim istedigini belirtti.

Trendyol Süper Lig’de 52 puanla üçüncü basamakta yer alan Trabzonspor, kalan 6 haftada yerini koruyarak sezonu tamamlamayi hedefliyor. Önümüzdeki sezonun planlamasi için , ligde elde edecegi siralamanin yani sira Ziraat Türkiye Kupasi kazanarak Avrupa Kupalarina katilmayi hedefleyen bordo-mavililerin teknik patronu Abdullah Avci, oyuncularini ligin kalan bölümü için uyarilarda bulunuyor.

Oyuna ve disipline sadik kalan bir Trabzonspor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Sivasspor maglubiyeti ardindan yapilan ilk antrenmanda oyunculariyla yenilginin kisa bir degerlendirmesini yapmisti. Pazar ve pazartesi günü takimina izin veren Avci, bu hafta deplasmanda oynayacaklari Kayserispor müsabakasi öncesi oyunculariyla bir araya gelerek, durum degerlendirmesi yapacak. Üçüncülük avantajini iyi kullanmalari gerektigini futbolcularina her firsatta aktaran Avci, 3 puan önemli oldugunu vurgulayarak, ciddiyetin ve dikkatin ise daha da önemli oldugunu belirtti.

Hem savunmayi hem hücumu birlikte yapmalari gerektigini dile getiren tecrübeli teknik adam, oyuna ve disipline sadik kalan Trabzonspor istedigini yineledi.

17 hafta üçüncü sirada yer aldi

Trendyol Süper Lig’de Besiktas ve Çaykur Rizespor’un 4 puan önünde 52 puanla 3. sirada yer alan Trabzonspor, kalan 6 haftada bu avantajini kullanarak, 17 haftadir korudugu koltugu sezon sonuna kadar tasimak istiyor.

Son 6 maç

Trabzonspor, Süper Lig’de son 6 maçin 3’ünü evinde, 3’ünü de deplasmanda oynayacak. Bordo-mavililer, bu süreçte Kayserispor (D), Gaziantep FK, Samsunspor (D), Istanbulspor, RAMS Basaksehir (D) ve MKE Ankaragücü ile karsilasacak.

Trabzonspor’un yeni maestrosu kim olacak?

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için kollari sivayan Trabzonspor, çalismalarini sürdürüyor. Avrupa’da bir çok isimle temas halinde olan Karadeniz ekibi, bu kez beklemeyecek. Ekonomik sartlari olusturulan oyuncularla sezonun bitmesi ve transfer döneminin baslamasiyla birlikte imzalar atilacak. Kamp döneminde oyuncularin hazir olmasina büyük bir önem veren Karadeniz ekibi, takimi saha içerisinde yönetecek bir maestro üzerinde duruyor. Marek Hamsik’in ayriligindan sonra bu boslugu dolduramayan Trabzonspor, Avrupa’nin önemli isimleriyle temaslarini sürdürüyor. Bu futbolcular arasinda daha önce Atalanta ve Inter formalari giyen, bu sezon ise Monza ile performansa dayali sözlesme imzalayan Roberto Gagliardini yer aliyor.

Kaynak: İHA