Sivas'ta Halk Oyunlari Rüzgari Esti

Sivas’ta Merhum Nevzat Öztürk’ün anisina “Halk Oyunlari Kulüpler Il Birinciligi Müsabakalari” düzenlendi. Yarisma sonunda dereceye girenlere ödül verildi.

Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Halk Oyunlari Il Temsilciligi organizesinde Sivas’ta “Halk Oyunlari Kulüpler Il Birinciligi Müsabakalari” gerçeklestirildi.

4 Eylül Spor Salonunda gerçeklestirilen yarisma merhum Nevzat Öztürk’ün anisina düzenlendi.

Yarismanin baslamasiyla birlikte salon, renkli ve coskulu anlara sahne oldu. Yarismaya katilan kulüplerin, gösterdikleri performanslarla izleyicilerin begenisini topladi. Sporcular arasindaki rekabetin yüksek oldugu yarismada, her biri birbirinden yetenekli ve basarili performanslar sergilendi.

Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç ise, Merhum Nevzat Öztürk’ün ailesine plaket takdim etti. Plaket takdimi sirasinda yasanan duygusal anlar yasandi.

Minikler düzenlemesi dal kategorisinde Sivas Folklor Kurumu Spor Kulübü sampiyon olurken, Sivas Kazim Karabekir Spor Kulübü de ikinci oldu. Yildizlar düzenlemesiz dalda Yurdum Spor Kulübü birinci, Gençler düzenlemesiz dalda Anadolu Folklor Kurumu Spor Kulübü birinci ve büyükler düzenlemesiz dalda ise Sultan Sehir Spor Kulübü de birinci oldu.

Kaynak: İHA