Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskanligi'na Aday Oldugunu Duyurdu

Fenerbahçe’de bir dönem genel sekreterlik görevinde bulunan ve suan yönetim kurulu üyeligi yapan Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskanligi’na aday oldugunu açikladi.

Fenerbahçe, Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantisi 27 Nisan Cumartesi günü yapilacak. Ali Koç yönetiminde bir dönem genel sekreterlik görevinde de bulunan, Baskan Koç’un yönetim kurulu listesinde yer alan Sevil Zeynep Becan, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskanligi’na aday oldugunu duyurdu.

Sevil Becan’in konuyla ilgili yaptigi açiklama söyle:

"Kulübümüzün 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçeklestirilecek olan Seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantisinda, Fenerbahçe’mizin en yüksek kurulu olan, Yüksek Divan Kurulu Baskanligina adayim. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, 5 bini asan üye sayisi ile büyük Fenerbahçe camiasinin genis ve akil toplulugudur. 3 yilda bir seçilen Yüksek Divan Kurulu Baskani ve 4 üyesi, bu akil toplulugun Baskanlik Divanini olusturmaktadir. Baskan, sizlerin iradesi ile 3 yilligina seçilen deneyimli, Fenerbahçe’mizin degerlerini özümsemis, birlik ve beraberlik ruhunu gelecege tasiyacak niteliklere sahip ve yönetim tecrübesi olan bir YDK üyesi olmalidir. 25 senelik kongre üyeligi sonrasi Yüksek Divan Kurulu üyesi olmaya hak kazanmis olan her Fenerbahçelinin beklentilerine cevap verecek bir YDK olusumuna ihtiyaç oldugunu düsünüyorum ve bunu gerçeklestirecegimize inaniyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kuruluna yapici destek verecek, önerileri ile gündemdeki konulara deginebilecek, üyelerimizin etkin olabilecegi toplanti ve organizasyonlarin yapilmasini çok önemsiyorum. Dünyanin En Büyük Spor Kulübü olan Fenerbahçe’mizin degerli kurumsal yapisi içinde olan tüm paydaslarimizla, Mesleki dayanisma gruplarinin, uzman üyelerin konu bazinda bilgi paylasim toplantilarinin, üyelerimizin aktif katilimlarinin saglanacagi ortamlarin hep birlikte olusturulabilecegini düsünüyorum. Tüm bunlarin tüzügümüzün sinirlari çerçevesinde baskanlik divaninin olusturacagi komisyonlar yapilanmasi ile mümkün olacagini biliyorum.

Çünkü inaniyorum ki Yüksek Divan Kurulu Üyelerinin saglayacagi katkilar sonucu Fenerbahçe’miz daha yüksek seviyelere ve sayginliga ulasacaktir. Aday profilimdeki Fenerbahçe’miz ile ilgili olarak; Fenerbahçe için 2010-13 yillari arasinda futbol altyapida Altyapi Sporcularina Yönelik Kisisel Gelisim Odakli Takip ve Destek Sistemi projesini yönettim. 2018-2021 döneminin ilk yarisinda Genel Sekreterlik, ikinci yarisinda ise üye iliskileri, dernekler birimi, kürek subesi ve müze-tarih kurulu yönetimini üstlendim. Üye iliskileri birimi genel sekreterlik görevim sirasinda kurulmustur. Bugün geldigi noktada üyelerimiz ile kulüp yönetimi arasinda önemli bir köprü görevini olusturan bu birimin YDK içinde de yapilabilecegini düsünüyorum. Adayim çünkü; Fenerbahçe’mizin gelecegine umutla bakabilmek için tarihimizi, Fenerbahçelilik degerlerimizi, kamplasma ve karsitliklara son vererek birlik ve bütünlügümüzü koruyarak sürdürülebilir basarilara imza atmamiz gerektigine inaniyorum. Konusunda deneyimli Fenerbahçe için hizmet etmis ekip arkadaslarimla birlikte Baskanlik görevine talibim. Tüm camiamizdan ricam, bugüne kadar oldugu gibi sabir ve anlayisla Fenerbahçe’mize yakisir bir olgunluk içerisinde bu seçim sürecine katilmalari, oylarini kullanmalari ve Yüksek Divan Kurulu Baskanlik adayligima destek vermeleridir. Karar degerli Yüksek Divan Kurulu Üyelerinindir."

Kaynak: İHA