Manisa FK 3'Ü Namaglup 4 Sampiyonlukla Gelisim Ligleri'ne Damga Vurdu

Gelisim Ligleri’nde mücadele eden Manisa Futbol Kulübü Akademisi, 3’ü namaglup 4 sampiyonlukla lige damga vurdu. Geçtigimiz hafta Gelisim Ligleri Elit B Grubu’nda mücadele eden ve sezonu namaglup sampiyon tamamlayan U17 Takiminin ardindan U14 ve U15 Takimlari da liglerini namaglup sampiyon tamamladi.

U14 Gelisim Ligi 4. Grup’ta mücadele eden U14 Takimi sezonun son maçinda sahasinda Karsiyaka’yi konuk etti. Mücadeleyi 5-0 kazanan U14 Takimi, namaglup sampiyon olarak Türkiye Sampiyonasi’nda gitmeye hak kazandi. U15 Gelisim Ligi 4. Grup’ta mücadele eden U15 Takimi da sezonun son maçinda Menemen FK’yi agirladi. Rakibini 5-1 maglup eden gençler, sezonu namaglup sampiyon tamamlayarak Türkiye Sampiyonasi’nda mücadele edecek. U16 Gelisim Ligi 4. Grup’ta mücadele eden U16 Takimi, ligin son maçinda Bucaspor 1928 ile deplasmanda karsilasti. Mücadeleyi 3-1 kazanan siyah-beyazlilar sezonu sampiyon tamamlayarak Türkiye Sampiyonasi’nda hem kulübü hem de Manisa’yi temsil etmeye hak kazandi.

Manisa Futbol Kulübü A Takimi Eyüpspor maçinda baslattigi centilmenlik rüzgari akademide de devam etti. Karsiyakali futbolcular U14 Takimini alkislayarak centilmenlik örnegi gösterdi. Bucaspor 1928 oyunculari da U16 Takimini sahada alkislayarak centilmenlik ve fair-play ruhuna ortak oldu. Sampiyonluklarla ilgili kulüpten yapilan açiklamada, "Türkiye Sampiyonasi’nda Manisa’mizi ve Manisa Futbol Kulübümüzü gururla temsil edecek olan U14, U15, U16 ve U17 Takimlarimiza yürekten basarilar diliyoruz. Sezon boyunca Takimlarimiza destek olan tüm taraftarlarimiza, futbolseverlere, sporcularimizin degerli ailelerine ve Manisa’miza tesekkür ediyoruz. Bu gurur tüm Manisa’mizin gururu" denildi.

Kaynak: İHA