Karsiyaka'nin Zirve Takibi Devam Ediyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta oynadigi son 4 maçini kazanan Karsiyaka, ligin bitimine 2 maç kala zirveyle arasindaki puan farkini 3’e indirdi ve zirve takibini sürdürmeye devam etti.

TFF 3. Lig 2. Grup’taki 28. hafta mücadelesinde Bulvarspor’a konuk olan Karsiyaka, rakibini 3-2 maglup etti. Bu sonuçla birlikte ligdeki üst üste dördüncü galibiyetini elde eden yesil-kirmizililar, puanini 51’e yükselterek zirvede yer alan Batman Petrolspor’la arasindaki puan farkini 3’e indirdi ve bitime iki hafta kala zirve takibini de sürdürmeye devam etti. Ligde üçüncü basamakta yer alan Izmir ekibi, kalan maçlarini kazanip sampiyonlugun gelmemesi durumunda dahi ligi ikinci siradaki Elazigspor’un üzerinde bitirerek play-off finalleri için önemli bir avantaja sahip olmak istiyor. Bulvarspor maçinin yani sira genel degerlendirmeler bulunan Karsiyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Zorlu saha sartlarinda Bulvarspor’a karsi çok pozisyona girmeyi basardik. Belki de bir sezonda girilebilecek kadar pozisyona tek maçta girdik. Bunlari degerlendirebilsek 3-0, 4-0’i yakalayip maçi koparabilirdik ama yakismayan hatalar yaparak goller yedik. Yine de bu zorlu sartlarda galibiyet güzel. Oyuncularimizi tebrik ediyorum. Taraftarimiza, camiamiza hediye olsun. Taraftarimiz her zamanki gibi yalniz birakmadi bizleri. Vazgeçmeyecegiz demistik, vazgeçmiyoruz” dedi.



“Hedefledigimiz üst liglere ulasacagiz”

Puan farkinin 3’e düstügünü hatirlatan Sözeri, “Biz sonuna kadar bu camiaya yakisan sekilde irademizi gösterip, mücadele edecegiz. Oyuncularimiz büyük bir aile olduklarini gösteriyorlar. Zaman zaman hatalar yapabiliyoruz; fakat oyun anlayisimizi, takim olmayi oturttuk diyebiliriz. Bunlarin hepsini bir araya toplayacak olursak çok güzel bir galibiyet oldu. Artik bu maçi unutup, önümüzdeki Hacettepe karsilasmasina odaklanarak, taraftarimizla birlikte o maçtan kayipsiz ayrilmayi istiyoruz ve gelecek sonuçlari beklemeye baslayacagiz. Sag olsun baskanimiz, yönetim kurulumuz taraftarlarimiz yine yanimizdaydi. Bu büyük bir güç. Karsiyaka’nin yerinin burasi olmadigini göstermeye çalisiyoruz. Insallah, buralardan siyrilip hedefledigimiz üst liglere ulasacagiz” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA