Göztepe, Son 4 Maçta 1 Kez Kazandi

Göztepe, Trendyol 1. Lig’de oynadigi son 4 maçta 1 galibiyet, 1 maglubiyet ve 2 beraberlik elde ederek Süper Lig hedefini son haftalara birakti.

Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe, ligde son 4 maçta aldigi sonuçlarla Süper Lig hedefini son haftalara birakti. Son olarak Tuzlaspor’la deplasmanda karsi karsiya gelen sari-kirmizililar, rakibiyle 1-1 berabere kaldi. Izmir ekibi, bu sonucun ardindan son 4 haftada sadece 1 kez kazanirken, 2 beraberlik ve 1 de maglubiyet aldi.

Tuzlaspor maçina dair açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, kendi oyunlarini üst seviyede oynayamadiklarini belirterek, "Karsilasmanin ilk yarisinda iyiydik. Firsatlar da yakaladik. Bu firsatlari degerlendirip golü bulmaliydik ve bu sekilde ikinci yariyi daha rahat geçirebilirdik. Ikinci yaridan oyun anlaminda pek memnun degilim. Ayni zamanda memnun olmadigim bir diger durum oyunun çok fazla durmasi. Oyunda çok fazla zaman geçirme durumu oldu. Ben bu durumun kimseye yardimci oldugunu düsünmüyorum. Biz de istedigimiz golü bulamadik. Iki golün de sans eseri oldugunu düsünüyorum. Geçen hafta da söylemistim henüz hiçbir sey bitmedi. Çok motive ve hirsli bir sekilde yolumuza devam etmeliyiz. Bugün çok daha iyi bir oyun ortaya koymaliydik çünkü bizim bir hedefimiz var. Süper Lig’e yükselmek istiyoruz ama sadece 45 dakika bunun için yeterli degil" dedi.

Kaynak: İHA