Denizlispor, U16 Gelisim Ligi'nde Sezonu Farkli Kapatti

TFF U16 Gelisim Ligi 5. Grup’un son haftasinda evinde Nazilli Belediyespor’u agirlayan Denizlispor, rakibini 4-0 maglup ederek sezonu 29 puanla 4. sirada tamamladi.

Denizlispor U16 Takimi, sezonun son maçinda sahasinda Nazilli Belediyespor’u agirladi. Karsilasmadan 4-0 üstün ayrilan Denizlispor, sezonu 29 puanla 4. sirada tamamladi. Denizlispor Zafer Katranci Tesisleri’nde oynanan karsilasmada rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Denizlispor’un gollerini Burak Ege Kocalar (2) ve Berke Yilmaz (2) kaydetti.

Karsilasmayi degerlendiren Denizlispor U16 Takimi Yardimci Antrenörü Hasan Yildirim, iyi bir oyun ve mücadele ile kazandiklarina dikkat çekerek, "Hedefimiz ligi en iyi sekilde bitirmekti bunu basardigimizi düsünüyorum. Bu gün çocuklar çok iyi mücadele ettiler. Takim olarak ligin özellikle ikinci yarisindaki çikisimizi sürdürdük ve net bir galibiyet aldik. Sezonu iyi bir oyun ve mücadele ile farkli bir sonuçla tamamladik. Emegi geçen bütün futbolcu kardeslerimi kutluyorum" dedi.

Yesil-siyahli takimin basarili kalecisi Bekir Bekir Kaan Aktürk de sezonu galibiyet ile kapattiklarini belirterek, özellikle sezonun ikinci yarisinda çok iyi bir performans gösterdiklerine dikkat çekti.

Kaynak: İHA