Bursaspor Taraftarindan Baskan Bozbey'e Sevgi Seli

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Bursaspor Info Yatirim-Manisa BBSK karsilasmasini tribünden takip etti. Maç boyunca yogun ilgiyle karsilasan Baskan Mustafa Bozbey “Bursaspor’un her bransinin yaninda olmaya söz veriyorum” dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 27.haftasinda Bursaspor Info Yatirim, Manisa BBSK takimini agirladi. TOFAS Spor Salonu’nda oynanan ve iki kez uzatma çeyregine tasinan karsilasmayi Bursaspor Info Yatirim 102-94 ile geçerken Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey karsilasmayi Kulüp Baskani Sezer Sezgin’le birlikte tribünden takip etti. Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, CHP Bursa Il Baskani Nihat Yesiltas, CHP Nilüfer Ilçe Baskani Özgür Sahin, Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Baskani Galip Sakder’de yine karsilasmayi takip eden isimler arasinda yer aldi.

“Her bransta basarili olma sorumlulugumuz var”

Maç sonu açiklamalarda bulunan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey “Bursaspor’un her bransinin yaninda olmaya söz veriyorum” dedi.

Bursaspor Info Yatirim’in Bursa’yi önemli bir yerde temsil ettigini belirten Baskan Bozbey, “Bursaspor her bransta basarili olmak gibi bir sorumluluga sahip. Basketbolda önemli bir yerdeyiz. Futbolda üzgünüz ama insallah oradan dönecegiz buna inaniyorum. Bu maçin ardindan play-off mücadelemizi sürdürecegiz. Basketbol takimimiz kalan haftalarda da iyi mücadele ederek Bursa’yi en iyi sekilde temsil edecektir. Bundan sonra da Bursasporumuzun hem futbol, hem basketbol hem de diger branslarinda da yaninda olmaya söz veriyorum” ifadelerini kullandi.

“Her sey çok güzel olacak”

Bursaspor Info Yatirim Kulüp Baskani Sezer Sezgin ise “Baskanimiz göreve baslamasiyla birlikte bütün biletleri satin alarak taraftarimiza çok güzel bir jest yapti. Bursaspor camiasi adina baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Insallah her sey çok güzel olacak” diye konustu.

Maçin basindan itibaren tribünlerdeki taraftarlarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Mustafa Bozbey, vatandaslarin ricasini kirmayarak günün anisina fotograf karelerinde bulustu.

Bilindigi üzere maçin tüm biletlerini Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey satin alirken, taraftarlar mücadeleyi ücretsiz bir sekilde takip etti.

Kaynak: İHA