Besiktas Baskani Hasan Arat, Fernando Santos Ile Vedalasti

Besiktas Baskani Hasan Arat, geçtigimiz günlerde karsilikli olarak yollar ayrilan Teknik Direktör Fernando Santos ile vedalasti.

Besiktas’in Samsunspor ile oynadigi Süper Lig maçi sonrasi yollarin ayrildigi açiklanan Teknik Direktör Fernando Santos ve yardimcilari, kulüp binasinda Besiktas Baskani Hasan Arat ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Siyah-beyazli kulüpten yapilan açiklamada, "Baskanimiz Hasan Arat, Tüpras Stadyumu’ndaki makaminda eski teknik direktörümüz Fernando Santos ile yardimcilarini agirladi. Sayman Üye, Finansman ve Anonim Sirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kaan Sakul ile Kulüp Içi Iliskilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kadir Kiliç’in da yer aldigi bulusmada Baskanimiz Hasan Arat, kulübümüze hizmetleri nedeniyle tesekkür ettigi Santos’la yardimcilarina bundan sonraki yasamlarinda basarilar diledi" denildi.

Portekizli teknik adam Santos, veda ziyaretinde su ifadeleri kullandi:

“Besiktas’i çok sevdik. Besiktas’i izlemeye ve desteklemeye devam edecegiz. Kulüpteki ve tesisteki tüm personel güler yüzlü ve cana yakindi. Bunu hiç unutmayacagiz. Burada olmak hepimiz için çok güzeldi. Herkese çok tesekkür ediyoruz.”

Kaynak: İHA