Alg Spor, Karagümrük'ü Rahat Geçti 2-0

T. Kadinlar Futbol Süper Ligi 27. Hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor, Istanbul ekibi Fatih Karagümrükspor’u 2-0 maglup etti.

Son iki maçini kazanarak T. Kadinlar Futbol Futbol Liginde çikisa geçen Gaziantep Algspor, 27. hafta mücadelesinde 45 puan 1 puanla gerisinden takip eden en yakin rakibi Fatih Karagümrük’ü 10. dakikada Pambani ile 81. dakikada Patricia’nin golleriyle 2-0 maglup ederek puanini 46 yapti ve üst siralar için önemli avantaj sagladi Maçin basindan sonuna kadar Istanbul ekibi karsisinda üstün bir oyun sergileyen ve sahadan 2-0’lik galibiyet ile ayrilan Alg Spor’da maç sonunda büyük sevinç hakimdi.

“Özledigimiz takim bu”

Gaziantep Alg Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, alinan galibiyet sonrasi mutlu olduklarini belirterek, “Iste bizim istedigimiz, özledigimiz, arzuladigimiz Alg Spor bu. Bu sezon çok sanssiz anlar yasadik ama ligin sonuna dogru gerçek gücümüzü bulduk.. Ligin güçlü ekibi Karagümrük karsisinda iyi oyunla 2-0 kazandigimiz için mutluyuz ve üst üste 3. galibiyetimizi aldik. Ligde kalan 3 maçimizi da kazanip sezonu güzel yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA