Yasar Isik Açiklamasi 'Ne Olursa Olsun Kazanmamiz Gereken Bir Maçti'

Bandirmaspor Teknik Sorumlusu Yasar Isik, Sanliurfaspor karsilasmasinin ardindan yaptigi açiklamada, "Ne olursa olsun kazanmamiz gereken bir maçti. Berabere kaldigimiz için üzgünüm" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasinda Bandirmaspor deplasmanda karsilastigi Sanliurfaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Bandirmaspor Teknik Sorumlusu Yasar Isik karsilasmayi degerlendirdi. Isik, iyi mücadele ettiklerini belirterek, penalti pozisyonunun agir oldugunu söyledi.

Isik, "Hedefleri farkli, amaçlari ayni olan iki takimin maçini seyrettik. Geçen hafta son dakika golüyle yenildik. Bunun telafisi için Sanliurfa’ya geldik. Amacimiz play-off’a kalmak. Buradan alacagimiz 3 puan bizi büyük bir avantajla öne geçirecekti maalesef kaybettigimiz 2 puan oldu. Ligde henüz kaybedilmis bir sey yok. Her takim birbirinden puan alma yetenegine sahip. Içeride oynayacagimiz Tuzla maçiyla kaybettigimiz puanlari almak için elimizden gelen her seyi yapacagiz. Söylenecek fazla bir sey yok. Oyunun çogu bölümünde iki takimda esit mücadele etti. Penaltinin biraz agir oldugunu düsünüyorum. Ilk yari rakibe verilen sari çok hafifti, bunlar bahane degildir. Ne olursa olsun kazanmamiz gereken bir maçti. Berabere kaldigimiz için üzgünüm. Gelecek hafta Tuzla maçiyla telafisini yapip takim olarak play-off’a kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA