Volkan Demirel Açiklamasi 'Ben Bu Maglubiyeti Kabul Etmiyorum'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Istanbulspor maglubiyeti sonrasi yaptigi açiklamada, "Bu maglubiyeti kabul etmiyorum. Ona göre de bir durum degerlendirmesi yapacagiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasinda Hatayspor, İçel’de oynanan karsilasmada Istanbulspor’a 3-0 maglup oldu. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, öncelikle 3-0 gibi net bir skor aldiklari için Istanbulspor’u tebrik etmek gerektigini söyledi.

Rakibin oyun olarak da çok iyi oynadigini kaydeden Demirel, "Biz ise kendi adima sunu söyleyebilirim; ben bu maglubiyeti kabul etmiyorum. Istanbulspor’un durumundan ötürü, bizim bizim durumumuzdan ötürü. Çünkü biz bugün kazansak belki rahat bir nefes alacagiz. Ama bunu almamiz için o mücadeleyi, o oyunu gösterdik mi, gösteremedik. Bir hafta önce bakiyorsunuz Galatasaray maçi, bu hafta bakiyorsunuz bu maç. Iki maç arasindaki performans araligi çok farkli. O yüzden ben kendi adima bu maglubiyeti kabul etmiyorum. Ona göre de bir durum degerlendirmesi yapacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA