Stanimir Stoilov Açiklamasi 'Istedigimiz Futbolu Sahaya Yansitamadik'

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, ikinci yaridaki oyundan memnun olmadigini vurgulayarak, "Bugün istedigimiz futbolu sahaya yansitamadik" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasinda Göztepe, deplasmanda karsilastigi Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Kendi istedigimiz üst seviye futbolumuzu sahaya yansitamadik. Istedigimiz oyunu oynayamadik. Ilk yarida yakaladigimiz pozisyonlarda golü bulmadiydik. Ikinci yaridaki oyunumuzdan memnun degilim. Bunu söylemeliyim. Ayrica çok fazla zaman geçirildi. Rakip oyuncular çok fazla zaman geçirdi. Biz bu durumun kimseye fayda saglamayacagini düsünüyoruz. Ligde henüz hiçbir sey bitmedi. Önümüzdeki maçlara odaklanacagiz ve Süper Lig’e çikma konusundaki istegimizi sahaya yansitacagiz" diye konustu.

Bir üst lige 1. veya 2. olarak çikmanin farkli olmadigini söyleyen Stoilov, "Rakibimiz Eyüpspor zaten çikmayi garantiledi. Bizim öncelikli düsüncemiz Süper Lig’e çikmak. Taraftar ve camia olarak hedefimiz bu. Göztepe çok büyük bir kulüp. Tek hedefimiz bir üst lige çikip orada mücadele etmek" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA