Sahinbeyli Sporcu Batman'dan Madalya Ile Döndü

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Batman’da düzenlenen Okul Sporlari Taekwondo Yildizlar Kiz ve Erkek Grup Müsabakalari’nda Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Gökçe Tuncer 3’üncü oldu.

3-5 Nisan 2024 tarihlerinde Batman’da yapilan ortaokullar arasi grup müsabakalarinda Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Gökçe Tuncer 3’üncü olarak Sahinbey’in ve Gaziantep’in yüzünü güldürdü.

“Sporcumuzu tebrik ediyorum”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Baskani Cuma Güzel “Okul Sporlari Taekwondo Yildizlar Kiz ve Erkek Grup Müsabakalari’nda Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Gökçe Tuncer 3’üncü olarak sehrimize bir madalya daha kazandirdi. Alinan basarilar amatör branslara olan yatirimlarimizin karsiligidir” dedi.



25 ilden 310 sporcu katiliyor

19 Mayis Spor Salonu’nda yapilan ve 4 gün süren müsabakalara Türkiye’nin birçok ilinden yüzlerce sporcu katilim sagladi. Batman’in yani sira Adiyaman, Agri, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakir, Elazig, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkâri, Igdir, Kahramanmaras, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Mus, Osmaniye, Siirt, Sanliurfa, Sirnak ve Van illerinden toplam 310 sporcu katilirken illerinin sampiyonlari gruptan çikmak için büyük bir mücadele verdi. Kiz ve erkeklerde 27-30-33-36-40-45-50-57 ve +57 kilogramlarinda yarisan sporculardan ilk üçe girenler Türkiye finaline yükseldi. 4 gün süren turnuvalarin ardindan dereceye girenlere kupa ve madalyalari takdim edildi.

Kaynak: İHA