Osman Zeki Korkmaz Açiklamasi 'Hayal Kurmak, Hedef Koymak, Insanin Oldugu Yerle Alakali Degildir'

Istanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Hatayspor galibiyeti sonrasi yaptigi açiklamada, "Hayal kurmak, hedef koymak, insanin oldugu yerle, içinde bulundugu konumla alakali degildir. Her konuda bir hayal kurabilirsiniz, bir hedef koyabilirsiniz" dedi.

Tredyol Süper Lig’in 32. haftasinda Istanbulspor, İçel’de oynanan karsilasmada Hatayspor’u 3-0 maglup etti. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Istanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, sözlerine tarihi bir felaketle sarsilan Hatayspor camiasina ve Hatay halkina geçmis olsun dilekleriyle basladi.

Maçla ilgili konusacak çok sey oldugunu kaydeden Korkmaz, "Mesela Hatayspor takimi avantaj olarak ve içinde bulundugu durum olarak kritik bir noktada ama oyun olarak istediklerimizi sahaya yansittigimiz için çok sükür birkaç hafta sonra sakat, cezali ve hasta oyuncularimizin da geri gelmesiyle, biraz biraz daha kendimize gelebildik" diye konustu.



"Her konuda bir hayal kurabilirsiniz, bir hedef koyabilirsiniz"

Besiktas ile oynadiklari hazirlik maçini hatirlatan Osman Zeki Korkmaz, "Orada bu ibarelere rastlamistik. Bunu da resmi maçta görmek bizi mutlu etti. Yaptigimiz isin taktiksel sürecin, antrenman sürecinin karsiligini almak mutluluk verici. Bugün 2.88 gol ortalamasiyla belki de Süper Lig ortalamasinin çok üzerinde, hem kendi ortamimizin hem de lig ortalamasinin çok üzerinde bir beklentiyle keyifli bir maç oynadik. Rakip takim ilk kornerini 55. dakikadan sonra atti. Az öncede söyledim. Buna devam edersem bu sova girecek, skor üzerinden sova girecek. Buraya girmek istemiyorum. Sadece vermek istedigim tek bir mesaj var bu maçla ilgili. Hayal kurmak, hedef koymak, insanin oldugu yerle, içinde bulundugu konumla alakali degildir. Her konuda bir hayal kurabilirsiniz, bir hedef koyabilirsiniz" seklinde konustu.

Son haftalarda maç kazanamadiklarini, puan alamadiklarini ve prim kazanamadiklarini ifade eden Korkmaz, "Bizimle beraber tesiste 7 gün, 24 saat bizim için ugrasan insanlar da kazanamiyordu. Bizi de en çok rahatsiz eden buydu. Bir haftadir futbolcu arkadaslara bu maçi, özellikle bu maçi, tesiste çimleri kesen, çamasirlarimizi yikayan, yemeklerimizi yapan, odalarimizi temizleyen, zaten konforlu hayatlarimizi daha da konforlu hale getirmek için 7 gün, 24 saat ugrasan insanlar için bir seyler kazandik bugün. Onlar da prim alacak biz alirken. Bu anlamda çok mutluyum. Bizlerin anlik, günlük bir kahve içerken harcadigi paralar, o insanlarin hayatinda önemli katma degerler üretebilir. Bu anlamda da yine söylüyorum, kendimizden daha çok bizler için çalisan insanlari mutlu edebilirsek, bizim için bundan sonraki en büyük mutluluk bu olacaktir" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA