Menemen FK, 6 Maç Sonra Kaybetti

Menemen FK, TFF 2. Lig Kirmizi Grup’taki 35. hafta mücadelesinde Iskenderunspor’a yenilerek 6 maç sonra sahadan maglup ayrildi.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta play-off mücadelesi veren Menemen FK, 35. hafta mücadelesindeki rakiplerinden Iskenderunspor ile karsi karsiya geldi. Menemen Ilçe Stadyumu’nda oynanan müsabakayi konuk ekip tek golle 1-0 kazanmayi basardi. Bu sonuçla birlikte Iskenderunspor puanini 56’ya çikartarak play-off iddiasini güçlendirirken, Menemen FK ise 58 puanda kalarak bitime 3 maç kala play-off hattindaki yerini saglamlastiramadi. Böylece Izmir ekibi bu sonuçla da 5 galibiyet ve 1 beraberlikten olusan 6 maçlik yenilmezlik serisini de sonlandirmis oldu. Sari-lacivertliler son maglubiyetini Subat 2024’de Kastamonuspor karsisinda almisti.

Öte yandan alinan bu yenilgiden sonra Teknik Direktör Yilmaz Vural’in ilk antrenmanda oyuncularla bir toplanti gerçeklestirip bitime 3 hafta kala play-off hattindan çikmamak için önemli uyarilarda bulunacagi ögrenildi. Izmir ekibi, gelecek hafta matematiksel olarak küme düsen Usakspor’a konuk olacak.

Kaynak: İHA