Kocaelispor- Giresunspor Maçinda Liste Krizi

Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor – Giresunspor maçinda, konuk ekibin kadroda olmayan oyuncuyu oynatmasi krize neden oldu. Konuk ekip kendi listelerinde oyuncu adinin oldugunu belirtirken Kocaelispor cephesi zaten maçi kazandiklarini kaydetti.

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasinda Kocaelispor ile Giresunspor arasinda oynanan karsilasmanin sonuna listede olmayan oyuncu krizi damga vurdu. Giresunspor’un maçin 85. dakikasinda 3 oyuncu degisikligi birden yapti. Enishan Ceylan’in yerine ise 25 numara Furkan Arda Kabaca için tabela kaldirildi. Oyuna giren 25 numarali futbolcunun adi ise esame listesinde ve TFF’nin resmi internet sitesinde olmadigi görüldü.

Maçin ardindan listede olmayan oyuncunun oynatilmasiyla ilgili olarak ise kulüp yöneticileri ve hakemler arasinda kriz yasandi. Karsilasmanin tescil edilip edilmeyecegi, raporlara nasil yansiyacagi ve hükmen maglubiyet sonucunun çikip çikmayacagi hafta içinde belli olacak.

“Zaten kazandigimiz bir maç. Çok da düsünülecek bir sey degil”

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel konuyla ilgili olarak, “Net olarak bilmiyorum. Listede olmayan oyuncu oynattiklarina dair öyle bir konusma oldu. Bizim disimizda gelisen bir sey. Maç bizim için bitti. Baktigimizda onlarin o hatayi bilerek ya da bilmeyerek yapmasi bize en çok 3-0 hükmen döner. Zaten kazandigimiz bir maç. Çok da düsünülecek bir sey degil” yorumunda bulundu.

“Bizim verdigimiz listede adi var, federasyonun listesinde yok”

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise kadroda olmayan oyuncu oynatmasi konusunda su bilgileri paylasti: “Su an netlesen bir seyimiz yok. Sportif direktörümüzle de görüsüyoruz. Bizim verdigimiz listede adi var ama federasyonun listesinde oyuncumuzun adi yok. Net bir sey söylemem dogru olmaz.”

Kaynak: İHA