Kastamonuspor Taraftarindan Amed Maçina Yogun Ilgi

GMG Kastamonuspor taraftari sampiyonluk dügümünün çözülecegi Amed Sportif maçina saatler öncesinden yogun ilgi gösterdi.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, üç puan önünde lider durumda bulunan Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek. Sampiyonluk dügümünün çözülecegi karsilasmaya ise Kastamonuspor taraftari yogun ilgi gösterdi. Karsilasma öncesi Gazi Stadyumu önünde uzun kuyruklar olustu. Kastamonu’nun hem ilçelerinden hem de il disindan çok sayida taraftar Amed Sportif maçi için kirmizi-siyahlilari desteklemeye geldi. Bunlar arasinda Kastamonu GBD (Genç Fenerbahçeliler Dernegi), Ultras Kastamonu ve Serife Baci’nin Torunlari gibi taraftar gruplari da bulunuyor.

Öte yandan Karabükspor taraftar grubu olan Mavi Ates de Kastamonuspor’u desteklemek için stattaki yerini aldi. Ayrica Kastamonu’nun yani sira Sinop, Bartin, Çorum, Çankiri gibi illerden de çok sayida emniyet güçleri Kastamonu’ya gelerek güvenlik önlemleri aldi. Emniyet güçleri, stat girisinde genis güvenlik önlemi alarak taraftarin stada girisi saglandi.

Ankara’dan Kastamonuspor’u desteklemek için gelen Semra Arabaci, “Kastamonuspor’u desteklemek üzere Ankara’dan kalkip Kastamonu’ya geldik. Insallah sampiyon olacagiz ve mutlu olacagiz” dedi.

Yaklasik 1,5 saattir stada girmek için bekledigini söyleyen Sükrü Akça ise, “Maça 1,5 saat öncesinden geldik. Siraya girdik ve daha simdi siramiz geldi, tribüne geçecegiz. Insallah kazanip sampiyon olacagiz. Umutluyuz bakalim, insallah hayirlisi olsun. Maça da ragbet çok büyük, ben 32 yasindayim. Tarihinin en önemli maçi olarak görüyorum” diye konustu.

Elazig’dan Kastamonuspor’a desteklemek için gelen Ismail Özdeniz de, “3-1 maçi kazanacagiz insallah. Sampiyon insallah Kastamonu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA