Kadiköy'de Fenerbahçe'nin Efsane Futbolcularinin Heykelleri Kaldirildi

Kadiköy’de Yogurtçu Parkinin karsisindaki Kusdili Parki içinde yer alan Fenerbahçe’nin efsane futbolcularin heykelleri, yer degisikligi karari sonrasinda sökülerek depoya kaldirildi. Efsanelerin heykellerinin gelecek hafta Ülker Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Stadyumu önünde hazirlanan kaidelere yerlestirilecegi ögrenildi.



Dokuz günlük bayram tatilinde Fenerbahçe’nin efsane futbolculari Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu ve Alex De Souza’nin Kadiköy’deki heykelini ziyaret edip fotograf çektirmek isteyenler, büyük hayal kirikligina ugradi. Kadiköy’de Yogurtçu Parki karsisindaki Kusdili Parki içinde yer alan heykellerin yer degisikligi karari sonrasinda sökülerek depoya kaldirildigi ve gelecek hafta Ülker Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Stadyumu önünde hazirlanan kaideler üzerine yeniden yerlestirilecegi ögrenildi. Öte yandan stadin önünde Mustafa Kemal Atatürk ve Eda Erdem’in de heykelleri bulunuyor. Efsane oyuncularin heykellerinin kaldirilmasina bazi taraftarlar desteklerken, bazilari ise kaldirilmasi konusunda tepki gösterdi.

“Sasirdim burada kalmalari daha iyiydi”

Salih Ayhan, “Çoluk çocuk kuzenlerimiz buldugumuz herkesi buraya getirip fotograf çekiliyorduk. Ben de simdi yeni gördüm, sasirdim. Neden böyle bir sey yapildi anlayamadim. Bence burada kalmalari daha iyiydi” diye konustu.

Kaynak: İHA