Ismail Kartal'dan 4 Degisiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde karsilastiklari Olympiakos maçi 11’ine göre Fatih Karagümrük karsisina 4 degisiklik yapti.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasinda Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karsilasiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, son oynadiklari Olympiakos maçi 11’inde 4 degisiklige giderek, Rodrigo Becao, Jayden Oosterwolde, Sebastian Szymanski ve Miha Zajc’in yerine Serdar Aziz, Ferdi Kadioglu, Ismail Yüksek ve Fred’e görev verdi.

7 eksik

Sari-lacivertlilerde sari kart cezalisi Sebastian Szymanski ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan 1 maç ceza alan Irfan Can Egribayat kadroda yer almadi. Sakatliklari bulunan Jayden Oosterwolde, Alexander Djiku’nun yani sira bireysel çalismalarini sürdüren Joshua King, Cengiz Ünder ve Mert Hakan Yandas da teknik heyetin karari dogrultusunda tercih edilmedi.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karsisina; Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Çaglar Söyüncü, Ferdi Kadioglu, Ismail Yüksek, Rade Krunic, Fred, Irfan Can Kahveci, Dusan Tadic ve Edin Dzeko 11’i ile basladi.

Dogukan Demir, Furkan Onur Akyüz, Mert Müldür, Leonardo Bonucci, Rodrigo Becao, Yusuf Akçiçek, Miha Zajc, Zeki Dursun, Michy Batshuayi ve Serdar Dursun ise yedek bekledi.

Olimpiyat’ta yogun ilgi

Fatih Karagümrük yönetim kurulunun karariyla Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda konuk takim için ayrilan Dogu Üst ve Dogu Alt tribünü için sari-lacivertli taraftarlar yogun ilgi gösterdi. Yaklasik 20 bin Fenerbahçe taraftari mücadeleyi izlemek için tribündeki yerlerini aldi. Taraftarlar seremoni öncesi takimlarini tribünlere çagirarak maça hazirladi ve tezahüratlarla destek verdi.

Kaynak: İHA