Hakan Kutlu Açiklamasi 'Sakaryaspor Maçi Bizim Için Bu Sezonun Belirleyicisi Olacak'

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasinda yarin Sakaryaspor’u konuk edecek olan Erzurumspor’da hedef 3 puan. Önemli bir karsilasmaya çikacaklarini belirten Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Bizim açimizdan bu sezon için belirleyici bir maç olacak. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasinda Erzurumspor FK, yarin saat 17.00’de Kazim Karabekir Stadyumu’nda Sakaryaspor ile oynayacak. Ligde oynadigi 29 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 8 maglubiyetle topladigi 40 puan ile 10. sirada yer alan mavi-beyazlilar, Sakaryaspor maçi için mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çikacak. Erzurumspor, ligde rakip filelere 28 kez gol atarken, kendi kalesinde 25 gol gördü. Sakaryaspor ise 29 maçta 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 maglubiyet sonucu ile 50 puanla dördüncü sirada yer aliyor.

Mavi-beyazli takimin Sakaryaspor ile oynayacagi maçin biletleri de satisa çikti. Erzurumspor FK’dan yapilan açiklamada, “Sakaryaspor maçi biletleri satista. Kazim Karabekir’de bulusuyoruz. Giy formani, tak atkini bu önemli karsilasmada takimini yalniz birakma” denildi.

Erzurumspor - Sakaryaspor maç biletleri; VIP 75 TL, Güney Dogu Kale Arkasi 25 TL, Güney Bati Kale Arkasi 25 TL, Kuzey Kale Arkasi 25 TL, Misafir 25 TL’den satisa çikarken kadinlara ve çocuklara ise ücretsiz olarak sunuluyor.

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, camia olarak birlik ve beraberlik içinde yollarina devam ettiklerini, hedef olarak önce puan cetvelinde güvenli bölgeyi ve sonrasinda play-off hesaplari yapacaklarini ifade ederek, “Baskanimiz, yönetimimiz, oyucu grubumuz, taraftarimizla beraber iyi bir birlikteligimiz var. Simdi önümüzde Sakaryaspor maçi var. En iyi sekilde hazirlanarak mücadelemizi gösterecegiz. Çok önemli bir karsilasma, bizim açimizdan bu sezon için belirleyici bir maç olacak. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Erzurumspor-Sakaryaspor müsabakasini Ayberk Demirbas’in yönetecegini açiklandi.

Kaynak: İHA