Gürkan Kocabiyik Açiklamasi 'Maçtan 1 Puan Çikarttigimiz Için Mutluyuz'

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabiyik, iki takimin üstünlük kuramadigi bir müsabaka oynandigini söyleyerek, "Maçtan 1 puan çikarttigimiz için mutluyuz" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasinda Tuzlaspor, Necmi Kadioglu Stadyumu’nda karsilastigi Göztepe ile 1-1 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabiyik, "Bugün maçin genelinde iyi mücadele ettik. Ligin en iyi ekiplerinden biri ile oynadik. Göztepe bireysel anlamda kaliteli oyunculara sahip bir takim. Iki taraf da maç içinde üstünlük kuramasa da maçtan 1 puan çikarttigimiz için mutluyuz. Artik ligin sonlarina dogru yaklastik. Bu kadar puana ihtiyaç duyulan bir ortamda alinan her puanin degerli oldugunu düsünüyorum. Önümüzde 4 hafta var. Umarim istedigimiz sonuçlara ulasabiliriz" diye konustu.

Tuzlaspor ile yollarini ayiran Teknik Direktör Bekir Irtegün hakkinda da konusan Kocabiyik, "Bekir hocamizin kendi takdiriydi takimdan ayrilmak. Biz su anki mevcut teknik ekibimizle yolumuza devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA