Bodrum'da Ralli Heyecani Yaklasiyor

Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafindan düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Sampiyonasi üçüncü ayagi Rally Bodrum, 26-28 Nisan tarihlerinde Bodrum yarimadasinda adrenalin dolu bir hafta sonu yasatacak.



Bodrum Kaymakamligi, Milas Kaymakamligi, Bodrum Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Bodrum Belediyesi tarafindan desteklenen, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti katkilari ile düzenlenen organizasyon, 26 Nisan Cuma aksami Bodrum Kalesi’ndeki sporcularla fotograf çekiminin ardindan, saat 20.30’da Bodrum Belediye Meydani’nda gerçeklestirilecek start seremonisi ile baslayacak. Ace Of Mice En Iyi Spor Etkinligi bransinda jüri özel ödülü alarak “ilk ödüllü ralli” unvanini kazanan organizasyon, her yil oldugu gibi sergi ve söylesi etkinligi ile baslayacak. Ralli, drift, pist ve offroad yaris araçlari sergisi, 22-27 Nisan tarihleri arasinda Oasis Bodrum’da ziyaret edilebilecek. Ayrica Rally Bodrum’a katilacak ralli pilotlari Volkan Isik, Ali Türkkan, Burak Çukurova, Ümit Can Özdemir ve Ugur Soylu da 25 Nisan Persembe günü saat 18.00’de, Oasis Bodrum’da gerçeklesecek söylesi ile otomobil severler ve basin ile bir araya gelecek.

2024 sezonunun bu önemli randevusunda, Bodrum’un dogal güzelliklerini gözler önüne seren asfalt zeminli etaplara bu yil Milas bölgesinden yeni etaplar da eklendi. Iki gün boyunca devam edecek olan mücadele, Cumartesi günü Milas-Bodrum arasindaki 3 özel etapta, Pazar günü ise Bodrum’da yer alan 3 özel etapta yasanacak. Zorlu ralli, 28 Nisan Pazar günü finis seremonisi ve ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: İHA