Basakpinarspor'da Yasin Erdem Ve Yönetimi Güven Tazeledi

Süper Amatör Küme ekiplerinden Basakpinar Spor Kulübü’nde Olagan Genel Kurulu gerçeklestirdi. Tek liste ile gidilen genel kurulda Yasin Erdem ve yönetimi güven tazeledi.

Basakpinar Spor Kulübü; Olagan Genel Kurul toplantisini Basakpinar Saban Tankurt Spor Tesisleri’nde gerçeklestirdi. Genel Kurul’da açilis ve yoklamanin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi okundu. Divan Heyetinin olusturulmasinin ardindan Yönetim Kurulu Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu okundu. Gündem maddelerinin uygulanmasinin ardindan yeni yönetim kurulu ve denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Genel Kurul’da Yasin Erdem ve yönetimi tek liste ile yer aldi. Böylece Yasin Erdem ve yönetimi bir kez daha güven tazeleyerek, yoluna devam etti. Genel Kurul sonrasinda Basakpinarspor Kulübü’nün yeni yönetimi su sekilde olustu:

“Yönetim Kurulu Baskani Yasin Erdem, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ismail Aydogan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çaliksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özdemir, Denetim Kurulu Baskani Hasan Ünal, Denetim Kurulu Baskan Yardimcisi Yunus Emre Uluçay Denetim Kurulu Üyesi Emrah Ön.”

Kaynak: İHA