Trabzonspor, Kayserispor Maçi Hazirliklarina Moralsiz Basladi

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda deplasmanda oynayacagi Kayserispor maçinin hazirliklarina basladi.

Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde yapilan antrenmanda, Sivasspor karsilasmasinda forma giyen futbolcular rejenerasyon çalismasi gerçeklestirdi. Diger futbolcular ise antrenmanin ilk bölümünde dinamik isinma, 5’e 2 gerçeklestirdi. Dar alanda oyun ile devam eden antrenman sonuçlandirma çalismasiyla tamamlandi.

Bordo-mavililer, 2 günlük iznin ardindan sali günü yapacagi antrenmanla hazirliklarina devam edecek.

Moraller bozuk

Trendyol Süper Lig’de sahasinda Sivasspor’a 1-0 maglup olan Trabzonspor’da moraller bozuk. Teknik Direktör Abdullah Avci, antrenman öncesi oyunculariyla bir araya gelerek durum degerlendirmesi yapti. Ligde hiçbir seyin garantisi olmadigini ifade eden deneyimli teknik adam, "Hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulasmamiz için oyunun sonuna kadar içinde kalmaliyiz. Oyun disiplininde kopmadan hem savunmayi hem hücumu birlikte yapmaliyiz" dedi.



Umut Bozok: "Saka çarpitilarak servis edildi"

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Umut Bozok, yedek kulübesinde yapmis oldugu hareketle ilgili sosyal medya hesabindan açiklama yapti. Bozok, "Sivasspor ile oynadigimiz maç öncesi takim arkadaslarimla aramizdaki sakanin çarpitilarak farkli sekilde servis edildigini büyük bir saskinlikla takip etmekteyim. Arkadaslarimla sakalasirken ortaya çikan bu görüntüden dolayi üzüntümü belirtirken, taraftarlarimizin da hayal ürünü teorilerle kamuoyunu farkli sekilde yönlendirmeye çalisan bu tarz yorumlara itibar etmemesini dilerim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA