Selçuk Inan Açiklamasi 'Kafamdaki Oyunu Olusturmak Basit Degil'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk Inan, MKE Ankaragücü müsabakasinin ardindan yaptigi açiklamada, "Kafamdaki oyunu olusturmak basit degil. Hocalar bir yilini belki daha fazla zamanini bu ise ayiriyor. Ankaragücü iyi bir takim. Uzun zamandir bu oyunu oynamaya çalisiyorlar" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasinda Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda karsi karsiya geldigi MKE Ankaragücü’ne 3-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Inan, bugün iyi oynayamadiklari ve kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.



Yaklasik bir aydir takimin basinda oldugunu dile getiren Inan, sözlerine söyle devam etti:

"Çalisiyoruz ve ugrasiyoruz. Çok kolay isler degil. Kafamdaki oyunu olusturmak basit degil. Hocalar bir yilini belki daha fazla zamanini bu ise ayiriyor. Ankaragücü iyi bir takim. Uzun zamandir bu oyunu oynamaya çalisiyorlar. Buna ragmen puan tablosunda iyi yerde degillerdi. Ancak bizden güçlü bir takim oldugunu maçtan önce kabul etmistik. Içeride en azindan oyun üstünlügünü alacaklarini biliyorduk. Bu yönde hazirlandik. Elimizdeki oyuncularin kalitesini de göz önünde bulundurursak maçin asagi yukari bu sekilde geçecegini biliyorduk. Kazandigimiz toplari dogru kullanmak ve geçisi iyi yapabilmeyi hedefliyorduk. Çok top kaybettik ve iyi çikamadik. Neticesinde baski yedik. Üzgünüm ama çalismaya devam edecegiz. Bu takimin nasil ligde kalacagiyla ilgili çalismalarimiz devam edecek. Içeride 3 maçimiz var. Kasimpasa, Fatih Karagümrük ve Hatayspor. Bunlarin özrü yok. Bu maçlari ne olursa olsun içeride kazanacagiz. Deplasmanda da alabildigimiz kadar puan almayi hedefliyoruz."

Kaynak: İHA