Hikmet Karaman Açiklamasi 'Samsunspor Maçina Odaklanacagiz'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor maçi sonrasi yaptigi açiklamada, "Kayserispor’un direnci ve mücadelesini söylemem gerekiyor. Önümüzdeki hafta oynayacagimiz Samsunspor maçina odaklanacagiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasinda Y. Adana Demirspor evinde karsilastigi Kayserispor ile golsüz berabere kaldi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Kayserispor’un direnci ve mücadelesini söylemem gerekiyor. Ilk 20 dakikanin ardindan oyunu kontrolünü elimize aldik. Hatta 43. dakikada Emre’nin de net bir pozisyonu vardi. Orada golü bulsak, içeri 1-0 girebilirdik. Ikinci yariya da iyi basladik. Rakip de özellikle kendi alaninda takim savunmasini iyi yapti. 2-3 pozisyon var, kaleci Bilal çikardi. Onu da tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta oynayacagimiz Samsunspor maçina odaklanacagiz” diye konustu.



Hakemlere övgü

Hakemlerin hakkaniyetli bir maç yönettiklerini kaydeden Karaman, “Maçtaki hakemlerimiz çok genç ve Süper Lig tecrübesi olmayan hakemlerdi. Zor bir maçti, onlari da kutluyorum. Biz yukari siralari yakalamaya çalisiyorduk, Kayserispor ise bizi yakalamaya çalisiyor. Lehimize ya da aleyhimize yapilacak hatalar, iki takimi da zor durumda birakirdi. Ayrica Kayserispor’a katkilarindan dolayi Burak hocayi da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA