Firat Gül Açiklamasi 'Amed Sportif Faaliyetler'i Yenerek Çifte Bayram Yasatmak Istiyoruz'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül, Amed Sportif Faaliyetler karsisinda elde edecekleri galibiyetle Kastamonululara çifte bayrami yasatmak istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren ve lider Amed Sportif Faaliyetler’in 3 puan gerisinde yer alan GMG Kastamonuspor, sampiyonluk dügümünün büyük ölçüde çözülecegi Amed Sportif Faaliyetler maçinin hazirliklarini araliksiz sürdürüyor. Ramazan Bayrami olmasina ragmen izin yapmayan ve tüm hafta boyunca antrenmanlarini Gazi Stadyumu’nda sürdüren Kastamonuspor, Amed’i yenerek liderligi geri almak istiyor.

Kastamonuspor, 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Amed Sportif Faaliyetler ile Gazi Stadyumu’nda karsi karsiya gelecek.

Çiktigi son 9 karsilasmadan 8 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrilan Kastamonuspor’da Teknik Direktör Firat Gül, Kaptan Abdülaziz Solmaz ve forvet oyuncusu Yusuf Türk, Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu.

Firat Gül: "Kastamonu halkina çifte bayram yasatmak istiyoruz"

Tüm Islam aleminin, Türkiye’nin ve Kastamonuspor taraftarinin Ramazan Bayrami’ni kutlayan Firat Gül, "Bayramlar ekstra sevinçlerle, mutluluklarla birlesince daha keyifli oluyor. Bizim de hedefimiz bu, Kastamonu halkina ikinci bir bayrami yasatmak istiyoruz. Zor bir maç olacak, 6-7 haftasi öncesinden bu maçin asagi yukari nasil bir atmosferde oynanacagi belliydi. Her iki takim da sampiyonluk için mücadele veriyor. Bizler sonuna kadar mücadelemizin arkasindayiz. Sonuç itibariyla bu hafta final maçina kadar geldik. Bu hafta yüzde 90 ligin kaderinin sekillenecegi bir maç oynanacak. Bu maçta taraftarimiza çok ihtiyacimiz var. Taraftarimizin tribünden sahaya katacaklari hava, karsilama sekli, bizim oyuncularimiza verecekleri destek tamamiyla maça etki edecegini düsünüyorum. Bütün Kastamonu sehrini, bu maça bizleri desteklemeye davet etmek istiyorum. Zaten sehir bu maçin öneminin farkinda, bizlerde, futbolcularimizda her seyin farkindalar. Insallah bizlere yakisan oyunu oynayip maçtan istedigimiz oyunu çikartacagiz" dedi.



Abdülaziz Solmaz: "Hem mental hem fiziksel hem de taktik olarak çok iyi hazirlandik"

Tüm Islam aleminin Ramazan Bayramini kutlayan Kaptan Abdülaziz Solmaz, "Hem ülkemize, hem Islam alemine, hem de Kastamonu halkina iyi bayramlar diliyorum. Hem sehrimiz için hem bizler için Kastamonulular için çok önemli bir maç. Amed maçina çok iyi hazirlaniyoruz. Hem mental olarak hem taktik olarak çok iyi hazirlaniyoruz. Taraftarimiza da buradan çagri yapmak istiyorum. 90 dakika boyunca bizleri desteklemelerini istiyorum. Onlar tribünde, bizler sahada elimizden gelen bütün gayreti gösterip, üstüne beklenen sampiyonlugu sehrimize kazandirip, burada tüm taraftarimizla birlikte kutlamak istiyoruz. Önemli bir maç. Insallah burada bizim de galibiyetimizle mutlulukla geçirecegimiz bir maç olur. Hepimizin için hayirlisi olsun insallah" diye konustu.

1 yildir sampiyonluk için hazirlandiklarini söyleyen Solmaz, "1 yildir bu maçi bekliyoruz. Baskanimiz Cengiz Aygün’ün de çok büyük destekleri var. Cengiz baskanimizin da, sehrimizin de bu sampiyonlugu çok istediklerini biliyoruz. Bu maça çok iyi hazirlandik. Hem mental hem fiziksel olarak çok iyiyiz. Iyi bir sekilde taraftarimizin önüne çikip galip gelmek istiyoruz. Bu galibiyetle taraftarimiza ikinci bir mutlulugu da yasatmak istiyoruz" seklinde konustu.



Yusuf Türk: "Güzel bir oyunla galip gelip, sampiyonluga bir adim daha yaklasacagiz"

Ramazan Bayrami’ni kutlayarak sözlerine baslayan forvet oyuncusu Yusuf Türk de, "Belediye Derince maçina galibiyet için gittik fakat çok gol kaçirdik. Bir türlü gol olmadi. Simdi önümüzde Amed maçi var. Final maçi olarak görüyoruz. Taraftarimizin bizleri desteklemesiyle birlikte inaniyorum ki galip gelecegiz. Çünkü ilk devre oynadigimiz maçta Amed’i evinde yendik. Sahamizda da çok inaniyorum güzel bir oyunla galip gelip, sampiyonluga bir adim daha yaklasacagiz. Taraftarimiz bu maçta bizim için çok önemli. Taraftarimizin geldigi maçlarda bizlere verdikleri destekte kesinlikle ekstra motive oluyoruz. Gurbetten gelen çok sayida Kastamonulular da var. Burada hem bayram yapiyorlar hem de Amed maçini bekliyorlar. Tüm sehir bu maça odaklanmis sekilde bizlerden galibiyet bekliyorlar. Galip gelip, güzel bir oyunla taraftarimiza çifte bayrami yasatmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA