Casper Hojer Açiklamasi 'Avrupa'yi Hedefliyoruz'

Çaykur Rizespor’un Danimarkali futbolcusu Casper Hojer, ligi iyi bir siralamada bitirip, Avrupa kupalarina katilmak istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor’un sezon basinda Sparta Prag’dan kadrosuna kattigi 29 yasindaki defans oyuncusu Casper Hojer, Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu. Neler yapabileceginin farkinda oldugunu belirten Hojer, "Su ana kadar iyi oldugunu düsünüyorum. Performansimin daha çok üstüne çikabilirim. Yeni bir ülkeye geldim. Yeni bir futbola uyum saglamaya çalisiyorum. Bu uyum sürecini de atlattim diyebilirim. Su anda her sey çok güzel gidiyor. Geldigimde Halil Ibrahim zaten oynuyordu. Sonrasinda benim kendimi gelistirmem gerekiyordu. Sonrasinda ben oynamaya basladim. Cezali oldugum son maça kadar ben oynama sansi buldum. Halil Ibrahim’in çok iyi bir insan oldugunu söyleyebilirim. Bunu ben bir yaris veya mücadele olarak görmüyorum. Ikimiz arasinda kim daha iyiyse o çikiyor. Bunun herhangi bir negatif anlamda sorun oldugunu düsünmüyorum. Aramizda çok tatli bir rekabet var. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Buradaki insanlar hakkinda Danimarkali basinda yorum yapmistim. Burada inanilmaz insanlar var. Burada oldugum için çok mutluyum. Bulundugum konumun tadini çikiyorum" ifadelerini kullandi.

"Avrupa kupalarina katilmayi hedefliyoruz"

Sezon sonunda ligi iyi bir yerde bitirip, Avrupa’ya gitmeyi hedeflediklerini belirten Danimarkali futbolcu, "Avrupa kupalarina katilmayi hedefliyoruz. Su anda bulundugumuz noktanin iyi oldugunu biliyoruz. Yanimizdaki takimlarin da iyi oldugunu bilmemiz gerekiyor. Bugüne kadar oynamaya çalistik. Belli bir noktaya kadar geldik. Yolculugumuzun sonu Avrupa kupalari olacak. Taraftarlarin istegi de bu yönde. Dünyanin her yerinde taraftarlar en büyük hedefi görür. Biz su an da iyi bir konumdayiz" diye konustu.

Ligde bu hafta oynayacaklari Antalyaspor maçini da degerlendiren Casper Hojer, "Çok zor bir karsilasma olacak. Iyi oyunculara sahip bir takimdan bahsediyoruz. Biz oyunumuzun maksimumunu kullanmaliyiz, bu karsilasmadan 3 puan alabilmek adina. Önceki maç son dakikalarda öne geçmislerdi. Bu karsilasmada elimizden geleni yapip 3 puani alacagimizi düsünüyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA