Samsunspor'da Camia Bayramlasti

SAMSUN – Samsunspor’da yönetim kurulu ve futbol takimi taraftarlar ile bayramlasti.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da geleneksel hale gelen bayramlasma töreni, Ramazan Bayrami’nin 2’nci gününde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçeklesti. Samsunspor Baskan Vekili Veysel Bilen, yönetim kurulu ve icra kurulu üyeleri tesislere gelen taraftarlar ile bayramlasip, sohbet etti.

“Futbolcularimizin Besiktas maçindan sevindirici bir netice almasini ümit ediyoruz”

Futbolculardan Besiktas maçinda puan ya da puanlar beklediklerinin altini çizen Samsunspor Baskan Vekili Veysel Bilen, “Geleneksel hale gelen bayramlasmada yine coskulu bir sekilde taraftarlarimiz ile bayramlasiyoruz. Samsunspor Futbol Kulübü olarak bu bayramda yarinlara daha umutlu bakmak adina güzel bir birliktelik saglanmasini görmekten son derece mutluyuz. Yogun is temposu dolayisiyla burada olamayan baskanimiz Yüksel Yildirim’in mesajlarini da camiaya iletiyorum. Kendisi tüm camiamiza esenlik, mutluluk ve sihhat diliyor. Basta camiamiz olmak üzere saglikli, mutlu, huzurlu bir sekilde tüm Islam aleminin bayramini kutluyoruz. Bütün günlerimizin bayram havasinda geçmesini diliyoruz. Bayram sonrasi Istanbul deplasmaninda Besiktas ile oynayacagimiz maçinda futbolcularimizin da bu bilinçle camiamizi, taraftarimizi sevindirecek bir netice almasini ümit ediyoruz. Yüksel Yildirim da Istanbul’da takimla birlikte olacak” dedi.

Taraftar gruplarinin temsilcileri de bayram hediyesi olarak futbolculardan Besiktas maçindan en az 1 puan beklediklerini, bu bayramda katilimin biraz düstügünü ve bundan sonraki bayramlarda taraftarlarin bayramlasma merasimine daha çok ilgi göstermesi gerektigini söylediler.

Kaynak: İHA