Inter Miami, CONCACAF Sampiyonlar Ligi'ne Çeyrek Finalde Veda Etti

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin formasini giydigi MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Sampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Meksika ekibi Monterrey’e iki maçta da yenilerek turnuvaya veda etti.

Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafindan düzenlenen CONCACAF Sampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçinda MLS ekibi Inter Miami, deplasmanda Meksika temsilcisi Monterrey ile Estadio BBVA’da karsilasti. Müsabakada Meksika ekibi 31. dakikada Brandon Vazquez, 58. dakikada German Bertarame ve 64. dakikada da Jesus Gallardo’nun attigi gollerle 3-0 öne geçerken, Inter Miami ise Jordi Alba’nin 78. dakikada ikinci sari karttan kirmizi kart görmesiyle 10 kisi kaldi. Mücadelenin 85. dakikasinda Arjantinli yildiz Lionel Messi’nin ortasinda Paraguayli oyuncu Diego Gomez skoru 3-1’e getirse de ABD takiminin tur atlamasi için yeterli olmadi. Ilk maçi da evinde 2-1 kaybeden Inter Miami, toplamda 5-2’lik skorla yenilerek turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Inter Miami, Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets, Jordi Alba gibi futbolculari transfer edip kurdugu iddiali kadroyla adindan söz ettirmisti.

Kaynak: İHA