Engelli Sait'in Galatasaray Mutlulugu

Sanliurfa’da evlerinin bir odasi çok sevdigi Galatasaray’in ürünleriyle donatilan engelli gencin mutlulugu herkesi duygulandirdi.

Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde yasayan 34 yasindaki Mehmet Sait Bilgiç, çocukken geçirdigi atesli bir hastalik nedeniyle engelli hale geldi. Bedenen engelli halen gelen ve konusma yetenegini de kaybederek hayatina devam etmek zorunda kalan Mehmet Sait, yardim faaliyeti yürüten gönüllü bir grubun dikkatini çekti. Sokakta gezen Mehmet Sait’i takip eden gönüllüler, 15 Temmuz Mahallesi’ndeki müstakil bir evde yasadigini ögrendi. Ailenin 8 çocugundan en büyügü olan Mehmet Sait’in babasiyla görüsen gönüllüler, Galatasaray’i çok sevdigini ögrendi.

Evin bos odasi bastan düzenlendi

Evde bos bir oda oldugunu ögrenen gönüllüler, Galatasaray’in ürünlerini kullanarak bastan asagi tasarlamaya karar verdi. Gönüllüler, ilk basta odanin tadilatini gerçeklestirerek yeniden boyadi. Daha sonra genç bir insanin odasinda olmasi gereken Galatasaray Spor Kulübünün renklerini tasiyan malzemeler alindi. Eve götürülen malzemeler, kurularak hazir hale getirildi.



Her aninda büyük mutluluk yasadi

Kendisi için yapilanlari gören Mehmet Sait’in mutlulugu ise dikkatlerden kaçmadi. Odasini yenileyen gönüllülerin yanindan bir an olsun ayrilmayan Mehmet Sait, daha sonra tiras olmaya götürüldü. Tirasi da kuaförde yapilan Mehmet Sait, hazir hale getirilen odasina getirildi.

Yeni ayakkabilari ile Galatasaray formasini giyen Mehmet Sait, yatagina uzanip televizyon izlemenin keyfini çikartti.

Allah onlardan razi olsun

Mehmet Sait’in oglu oldugunu söyleyen baba Sinan Bilgiç, arkadaslarin gelip kendilerine yardimci olduklarini, kendilerini çok mutlu ettiklerini belirtti.

Kaynak: İHA