Amedspor Deplasman Maçi Diyarbakir'da Dev Erkanlara Tasiniyor

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi, Kastamonuspor-Amedspor maçini futbolseverlere canli izletmek için kentin iki farkli noktasina dev ekran kuracak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kirmizi Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor, 14 Nisan Pazar günü ikinci siradaki rakibi Kastamonuspor’a konuk oluyor. Büyüksehir Belediyesi, deplasmanda Kastamonuspor ile karsilasacak Amedspor maçini taraftarlarin Diyarbakir’da izlemesi için kentin 2 farkli noktasina dev ekran kuruyor. Kent Meydani ve Park Orman’da kurulacak dev ekranlarda futbolseverler, maçi canli olarak izlemenin keyfini yasayacak. Müsabaka 14 Nisan Pazar günü, Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 15.00’te oynanacak.

1. Lig yolunda mücadele eden iki takim için bu müsabaka, sezonu sampiyon olarak tamamlamak için önem arz ediyor. Amedspor Kirmizi Grup’ta 74 puanla lider olarak yer alirken rakibi Kastamonuspor ise 71 puanla ikinci sirada bulunuyor.

Büyüksehir Belediye Baskani Serra Bucak ve Dogan Hatun, kenti temsil edecek olan Amedspor’un futbolcularina ve teknik ekibine basarilar diledi.

Kaynak: İHA