Giresunspor Kongreye Gidiyor

Trendyol 1. Lig’de küme düsmesi matematiksel olarak kesinlesen Giresunspor’da, Kulüp Baskani Nahid Yamak, en kisa sürede kongre karari alacaklarini kaydetti.

Giresunspor Kulübü Nahid Yamak, yaptigi açiklamada, öncelikle Giresunspor’un 57. kurulus yildönümünü kutlayarak, “Bugün köklü bir geçmise sahip Giresunspor’umuzun 57. kurulus yildönümünü kutluyoruz. Gücünü bu topraklarin insanindan alan, kurulusundan itibaren iyi günde kötü günde sayisiz mücadeleyi camiasiyla birlikte veren, 57 yildir sanla serefle ülkemiz futbolunda var olan Giresunspor’umuza nice yillar diliyorum” dedi.



“Camia olarak zor günlerden geçiyoruz”

Yamak, “Sunu bilmenizi isterim ki bu zorluklarla mücadele ederken yönetim kurulundaki arkadaslarim ve ben hiçbir zaman Giresunspor’umuzu kisisel çikarlarimiz için kullanmadik, kendi ikbalimiz için kulübümüzü zor duruma sokmadik aksine maddi kaynaklari tüketilmis, yapilmis büyük borç yükünün neden oldugu sorunlar ile bogusan kulübümüzü yasatmak amaciyla çaba harcadik. Ancak mevcutta gerçeklesen durum, bizlerin verdigi mücadele ve özveri ile maalesef ters orantili olarak gerçeklesmistir” diye konustu.

Yamak, açiklamasinda sunlari kaydetti:

“Giresunspor’un borç yükününün kapatilmasi için bizim 1 yilda yaptigimiz çalismalarla topladigimiz kaynak kadar daha bir kaynagin saglanmasi durumunda Giresunspor’umuzun maddi olarak düzlüge çikmasi gerçeklesmis olacaktir. Gelinen noktada yönetim kurulumuz olarak Giresunspor bayragini daha ileriye tasiyacak insanlarin önünü açmak amaciyla mümkün olan en kisa sürede kongre karari alacagimizi da belirtmek isteriz. Bizler göreve geldigimizde karsilastigimiz elde edilemeyen saglikli mali verilerin aksine geçmisten farkli olarak kulübümüzün borç durumu, hesap ve defterleri seffaflikla tutulmus olup, göreve gelecek olanlar için ayni seffaflik ile bilgilerine sunulacaktir. Ayrica kulübümüzün potansiyel genç oyuncularina sahip çikmasi da gerekmektedir. Transfer yasagimizdan dolayi üzerlerine çok ciddi yük bindirdigimiz oyuncularin içinde Türk futboluna uzun yillar hizmet edebilecek kalitede gençlerimizin olduguna inaniyoruz."

"Giresunspor küllerinden yeniden dogacak”

Giresunspor sevdalilarinin her zaman olacagini belirten Yamak, "Giresunspor’umuzun içinde bulundugu durum ve süreçten yine camiamiz ve taraftarimiz ile birlikte çikacagindan hiç süphemiz yoktur. Çotanak arma, kendine yapilanlara ve yasanan tüm olumsuzluklara ragmen hala ayakta ve hep ayakta durmaya devam edecektir. Bizler mücadele nedir iyi bilen bir sehrin ve atalarin evlatlari olarak bu mücadeleyi de kazanacak güce ve inanca sahibiz. Ne mutlu bize ki takimini her sartta seven ve iyi gün kötü gün ayirt etmeksizin armanin pesinden kosan Giresunspor sevdalilari var ve hep var olacaklar. Unutulmamalidir ki sonuçlar, skorlar, ligler degisir ancak Giresunspor sevgisi ebedidir. Ve bu kosulsuz sevgiyle Giresunspor’umuz küllerinden yeniden dogacaktir. Degerini bilen, çikarlari için degil kalpten karsiliksiz sevenlerle sen hep çok yasa Giresunspor!” dedi.

Kaynak: İHA