P. Karsiyaka, Iç Saha Ve Dis Sahada Çok Farkli

P. Karsiyaka, bu sezon Basketbol Süper Ligi’nde iç sahada 11 galibiyet, 2 maglubiyet alirken, dis sahada ise 6 galibiyet 6 maglubiyet aldi.

Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon gösterdigi 17 galibiyet, 8 maglubiyetlik performansiyla ligde 4. sirada yer alan P. Karsiyaka, bu etkili performansinin büyük bir bölümünü iç sahada gösterirken, dis sahada ise tam tersi bir görüntü çizdi. Yesil-kirmizililar, taraftarinin önünde oynadigi 13 maçta; 11 galibiyet alirken, sadece 2 kez kayip yasadi. Izmir ekibi, evindeki oyunuyla ligdeki en iyi 4 takim arasinda bulunurken, dis sahada ise ayni basariyi sergileyemedi. P. Karsiyaka, bu sezon deplasmanda 12 maça çikarken, 6 galibiyet ve 6 maglubiyet aldi. Böylece yesil-kirmizililar, iç ve dis sahada iki farkli performansa imza atmis oldu.

Avrupa’da da durum ayni

FIBA Sampiyonlar Ligi’nde bu sezon Son 16 Turu’na kadar yükselen P. Karsiyaka, ligde sergiledigi iç ve dis saha farkini Avrupa’da da gösterdi. Yesil-kirmizililar, evinde 8 maça çikarken, 7 galibiyet, 1 maglubiyete imza atti. Izmir ekibi, deplasmanda ise oynadigi 7 maçta 7 yenilgi aldi.

Kaynak: İHA