Fenerbahçe'de Baskan Ali Koç Ve Yönetim Kurulu, Futbol Takimiyla Bir Araya Geldi

Fenerbahçe Baskani Ali Koç ve yönetim kurulu, Samandira Can Bartu Tesisleri’nde futbol takimi ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Baskani Ali Koç ve yönetim kurulu, Samandira Can Bartu Tesisleri’nde profesyonel futbol A takimiyla bulustu. Futbolculara yarin gerçeklestirilecek Olaganüstü Genel Kurul’da alinmasi beklenen muhtemel kararlari anlatan Baskan Koç, oyunculara kisisel fikirlerini sordu.

Ali Koç’un konusmasindan sonra takim kaptanlarindan Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandas ve Irfan Can Kahveci görüslerini ifade ederken; Fenerbahçe futbol takimina sahada ve saha disinda yapilan tüm haksizliklarin farkinda olduklarini söyleyerek, takim olarak Trabzon deplasmanindan daha güçlü ve kenetlenmis bir takim olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Baskan Ali Koç ve yönetim kuruluna ilettiler.

Takimin karakterli, durusu olan ve aidiyeti yüksek tavri için oyunculari ile gurur duydugunu belirten Baskan Ali Koç; 2 Nisan tarihinde alinacak kararlar dogrultusunda hiçbir sey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadigini açikladi.

Teknik Direktör Ismail Kartal da toplantida oyunculara hitaben daha önce tarih boyunca pek çok olay yasandigini ve kendisinin Fenerbahçe’de oldugu dönemde de sampiyonlugun ellerinden çalindigini savundu.

Takimin her mücadeleye hazir oldugunu vurgulayan Kartal, genel kurulun kararina saygi duyacaklarini da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA