Fatih Tekke Açiklamasi 'Hedefimiz Ligde Kalmak'

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Sivasspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Alanyaspor olarak ilk hedefimiz ligde kalmak. Bugün burada çok zor 3 puan kazandik" dedi.

Trendol Süper Lig’in 29. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 2-1 galibiyetle ayrilan Alanyaspor’da Teknik Direktör Fatih Tekke, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Tekke, "Sivasspor’a bunan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum. Maç tüm hikayesiyle hazir oldugumuz durumlardan ibaretti. Özellikle top bizdeyken güvenli pas yaptik. Maçin ilk bölümünde iyi oldugumuzu söyleyemem. Ikinci yari daha iyi isler yaptik diyebilirim. Her seye ragmen 3 puan bizim için çok degerli, biraz nefes aldik diyebilirim. Çünkü haftaya zor bir maçimiz var. Zor bir maç oldu. Yolumuza devam etmemiz lazim. Yaptigimiz hatalardan ders çikarmaliyiz. Alanyaspor olarak ilk hedefimiz ligde kalmak. Bugün burada çok zor 3 puan kazandik çok sükür. Maçta çok basit top kayiplari da yaptik. Sivasspor 6 haftadir yenilmiyordu. Alanyaspor için çok degerli bir 3 puandi, mutluyuz. Bunu da devam ettirmemiz lazim" diye konustu.

Kaynak: İHA