Bülent Uygun Açiklamasi 'Hakem Ali Sansalan, Alanyasporlu Futbolcularla Sarmas Dolas'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Alanyaspor maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, maçin hakemi Ali Sansalan’a tepki göstererek, "Maçin hakemi Ali Sansalan, Alanyasporlu futbolcularla sarmas dolas. Bizimkilere gelince bagirmalar oldu. Futbolcularimi engelleyen bir hakem vardi. Bana 3 maç ceza aldiran hakemin 4 hafta sonra buraya maç verdiren MHK’ye de diyecek söz bulamiyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasinda Alanyaspor’u konuk eden ve sahadan 2-1 yenilgiyle ayrilarak bu sezonki 9. maglubiyetini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Uygun, "Alanyaspor’u tebrik ediyorum. 8 haftalik bir periyot içerisinde belki de en iyi oynadigimiz maçi kaybettik. Bu bizim adimiza üzüntü verici. Iyi oynarken kaybetmek üzüyor. Futbolcularimizi kutluyorum iyi mücadele ettiler. O kadar stresli ortamdan buraya geldiler. Taraftarimizi da tesekkür ediyorum. O coskuyu bizimle beraber yasamaya basladilar. Maalesef maglup ayrildik" dedi.



"Futbolcularimi engelleyen bir hakem vardi"

Müsabakanin hakemi Ali Sansalan’a tepki gösteren Uygun, "Maçin hakemi Ali Sansalan, Alanyasporlu futbolcularla sarmas dolas. Bizimkilere gelince bagirmalar oldu. Bu ülkede hakemlerimiz kendilerini gelistirmek zorunda. Hakemlerimizin gelismesi için her seyi söyleyen adamim. Hakemlerin gelismeye niyetleri yok. Sistem belli, soran yok. Bugün bütün takdir haklarini bize verip, kart gösterdi. Bakacagiz yapacak bir sey yok. Bütün takimlarin hepsi ayni stres içerisinde. Sen hakemsin adilsin, gördügünü çalacaksin. Adamin omzuna vuruyor, yüzünü tutuyor sari kart, neyse bakacagiz. Maalesef maglup ayrildik. Futbolcularimi engelleyen bir hakem vardi. Bana 3 maç ceza aldiran hakemin 4 hafta sonra buraya maç verdiren MHK’ye de diyecek söz bulamiyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA