Abdullah Avci Açiklamasi 'Sabirli Oyunun Karsiligini Güzel Bir Galibiyet Aldik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fatih Karagümrük karsisinda sabirli oyunun karsiliginda güzel bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasinda Trabzonspor sahasinda karsilastigi Fatih Karagümrük’ü 5-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, güzel bir galibiyet aldiklarini belirterek, "Karagümrük, teknik olarak ligin deneyimli oyuncu kadrosuna sahip pas oyununu oynayan, alan savunmasi yaptiklari için de geçisleri iyi kullanan, tecrübeli oyunculara sahip, siralamadaki yerini hak etmeyen ama kupa da rakibimizdi. Geçen haftada ilk golü kalemizde gördük. Oyunda planimiz topa ne kadar sahip olursak rakibi ceza sahasina bunu 20-25 dakikadan sonra çok dogru bir sekilde uyguladik. Sabirli oyun oynadik. Pepe’nin dönüsü, Umut Bozok’un gol atmasi önemli. Oyuncular oyunda dogru bir durus ortaya koydular ve güzel galibiyet aldilar" dedi.

Sakatligi bulunan Nijeryali futbolcu Paul Onuachu’nun Fenerbahçe maçinda olmayacagini belirten Avci, "Milli takim arasindan sonrada olmayabilir. Orsic, saglikli bir sekilde çalisiyor. Milli takim arasindan sonra onu tekrar görecegiz. Ugurcan Çakir, 2-3 haftadir bu sekilde oynuyordu. Tedavisi sürüyor, koruma altina aldik" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA