Lucas Torreira Açiklamasi 'Takim Olarak Hedefimiz Bu Sene Tekrar Sampiyon Olmak'

Galatasaray’in orta saha oyuncusu Lucas Torreira, Çaykur Rizespor galibiyeti sonrasi yaptigi açiklamada, “Takim olarak hedefimiz bu sene tekrar sampiyon olmak” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasinda Galatasaray, sahasinda karsilastigi Çaykur Rizespor’u 6-2 maglup etti. Karsilasmanin ardindan sari-kirmizili oyuncu Lucas Torreira, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Kadinlarin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutlayarak sözlerine baslayan Torreira, “Çok mutluyum. Bugün ilk golümü attim. Çok çalistigim ve bekledigim bir seydi. O yüzden çok mutluyum. Her maç stadyumumuzu dolduran taraftarimiza da tesekkür etmek istiyorum. Bize her maç destek oluyorlar. Çok tesekkürler” diye konustu.



"Takim olarak hedefimiz bu sene tekrar sampiyon olmak"

Takim arkadaslariyla saha içerisinde uyumlu olduklarini dile getiren tecrübeli orta saha, “Geçen sene Sergio ile iyi bir ikili olusturmustuk. Benim için en önemlisi takim arkadaslarimin destegi. Ben saha içerisinde onlara destek olmayi seviyorum. Onlar da bana destek oluyorlar. Birbirimize güven veriyoruz. Sadece orta saha olarak degil savunma hatti olarak da düsünmemiz gerekiyor. Mesela Berkan bu aksam stoper oynadi ve iyi bir performans sergiledi. Takim olarak hedefimiz bu sene tekrar sampiyon olmak” açiklamalarinda bulundu.

"Bu formaya gereken saygiyi gösterecegim”

Galatasaray’daki gelecegi hakkinda da konusan Lucas Torreira, “Günden güne burada arkadasligimiz artiyor. Takim arkadaslarimin yardimini hissetmem ve sizlerle birlikte olmak güzel bir sey. Bu formayi giymek bana her gün çok büyük zevk veriyor. Sadece oyuncu arkadaslarim için degil, bunu bizimle çalisan herkes için söylüyorum. Bu formayi seviyorum ve su anda uzun da bir kontratim var. Daha çok günden güne ne olacagina bakiyorum. Bir gün Güney Amerika’ya tekrar dönmek istiyorum. O zamana kadar burada oynayacagim ve bu formaya gereken saygiyi gösterecegim” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA