Baskan Pekmezci'den Basarili Sporculara Altin Hediyesi

Bilek Güresi Sporunda Bayburt’un gururu olan Bayburt Belediyesi Basaran Bilek Güresi Kulübü Samsun’da gerçeklesen Türkiye Bilek Güresi Sampiyonasi’ndan madalyalarla döndü.

Sampiyona sonrasi Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Köse, Türkiye Bilek Güresi Federasyonu Bayburt Il Temsilcisi ve Belediye Basaran Bilek Güresi Kulübü Baskani Ismet Çakal, Kulüp As Baskani Zafer Saka, Kulüp Antrenörü Tuncay Basaran ve sporcular Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.

Ziyaretlerinden dolayi misafirlerine tesekkür eden Baskan Pekmezci, derece elde eden sporculari altinla ödüllendirdi.

Sporcular ise Baskan Pekmezci’ye kendilerine gösterdigi ilgi ve misafirperverlikten dolayi tesekkür ederek, çalismalarinda basarilar dilediler.

Ziyarette yer alan sporcularin elde ettikleri dereceler ise söyle: Büyükler kategorisinde 100 kiloda Tuncay Basaran Türkiye Sampiyonu, 85 kiloda Berkan Karakasoglu ile 75 kiloda Emirhan Yildizoglu Türkiye ikincisi, 60 kiloda Bedri Demirci Türkiye üçüncüsü,

18-23 Yas Arasi Süper Gençler Kategorisinde 80 kiloda Ismail Hakki Saka ile Muhammed Emin Kaya Türkiye üçüncüsü, 90 artida Abdulkadir Micik Türkiye üçüncüsü, Masterlar kategorisinde ise Ünal Türker Türkiye Sampiyonu oldu.

Kaynak: İHA