Köycegizli Elif, Özel Sporcular Yüzme Milli Takim Kampina Katildi

Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Sampiyonasi’nda büyük basari göstererek sampiyon olan Köycegizli Elif Oral, milli takim kampina katildi.



Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Sampiyonasi’nda Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürlügü özel sporcusu Elif Oral, 4 farkli stil olan 100 mt. serbest, 50 mt. serbest, 100 mt. kurbagalama, 50 mt. Kurbagalamada birinci olarak Türkiye sampiyonu olarak basarisini kanitlamisti. Özel Sporcu Elif Oral 19-26 Mart da Antalya’da yapilacak olan Trisome Games (Down Sendromlu Sporcular Dünya Sampiyonasi) hazirliklari için 04-09 Mart tarihleri arasinda Ankara’da yapilan Yüzme Milli Takim kampina katildi.

Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan, Elif Oral’in Yüzme Milli Takim kampina katilmasi ile ilgili yapilan açiklamada; “Özel Sporcumuz Elif Oral 19-26 Mart da Antalya’da yapilacak olan Trisome Games (Down Sendromlu Sporcular Dünya Sampiyonasi) hazirliklari için 04-09 Mart tarihleri arasinda Ankara’da yapilacak olan Yüzme Milli Takim kampina katilmistir. Sporcumuza basarilar diliyoruz” ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA