Gençlerbirligi'ni Elinden Kaçiran Denizlispor'da Gözler Bayrampasa Maçina Çevrildi

TFF U19 Elit B Ligi 26. haftasinda deplasmanda Bayrampasaspor le karsilasacak olan Denizlispor, maçin hazirliklarini 3 puan parolasiyla sürdürüyor.

TFF U19 Elit B Ligi’nde 25. hafta itibariyla 28 puanla 15. sirada bulunan Denizlispor, 8 puanla 17. sirada yer alan Bayrampasaspor ile oynayacagi maçin hazirliklarini Zafer Katranci Tesisleri’nde, Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya idaresinde sürdürüyor. Alt siralardan kurtulmak için kazanmak zorunda olan yesil-siyahlilarda hedef 3 puan alarak rahatlamak.

Ligi ve Bayrampasa maçini degerlendiren Denizlispor U19 takimi Teknik Sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya, 25. haftada evlerinde oynadiklari Gençlerbirligi maçindan 1-1’lik sonuçla ayrildiklarini belirterek, “Aslinda kazanmak istiyorduk. Kazanmaya da yakindik. Fakat 1-1 berabere kaldik. Bu hafta sonu Bayrampasaspor ile karsilasacagiz. O maçin hazirliklarina basladik. Amacimiz o maçtan 3 puanla ayrilmak. Orada kazanmak istiyoruz. Dün basladigimiz antrenmanlara bugün yaptigimiz çalisma ile devam ettik. Bugün ikinci antrenmanimizi yapiyoruz. Persembeye kadar çalismalarimizi yapacagiz” dedi.



“Kazanmamiz gereken bir maç”

Maçi mutlaka kazanmak istediklerini kaydeden Gözlükaya, “Kazanmamiz gereken bir maç. Rakibimiz bizim altimizda Ilk yarida kendi evimizde berabere kaldigimiz bir takimla oynayacagiz. Alt siralardan kurtulmamiz lazim. Puanlarimiz çok yakin. Birkaç maç kazanip seri yakalamamiz ve alt siralardan kurtulmamiz lazim. Sahada mücadele etmeden top oynamadan, mücadele etmeden bitmiyor maç. Kazanmamiz lazim o yüzden ugrasacagiz. Insallah Istanbul deplasmanindan en iyi sonuçla dönecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA