DEPSAS Enerji, Samsun'dan 13 Madalya Ile Döndü

DEPSAS Enerji Spor Kulübü sporculari Samsun’da düzenlenen 2024 Türkiye Bilek Güresi Sampiyonasi ve Avrupa Sampiyonasi Milli Takim Seçmelerinde göz kamastiran bir performans sergiledi. Gerçeklesen ödül töreninde, kulüp sporculari toplamda 13 madalya kazanarak önemli bir basariya imza atti.

Samsun Okçuluk Salonunda, 27 Subat-02 Mart 2024 tarihleri arasinda gerçeklestirilen 2024 Türkiye Bilek Güresi Sampiyonasi ve Avrupa Sampiyonasi Milli Takim Seçmelerine DEPSAS Enerji Spor Kulübü sporculari damga vurdu. Toplam 13 madalya kazanarak önemli bir basariya imza atan kulüp sporculari, basarilarini Avrupa Bilek Güresi Sampiyonasina tasimak istiyor.

Nisa Camadan’dan 4 altin madalya

Kulübün öne çikan sporculari arasinda Murat Çirik, sag ve sol kol kategorilerinde altin madalyalarin sahibi oldu. Gülendam Saribal da ayni basariyi tekrarlayarak her iki kolda da altin madalya kazandi. Genç yetenek Nisa Camadan ise hem gençler hem de yetiskinler kategorisinde sag ve sol kolda dört altin madalya kazanarak kulübün gururu oldu.

Toplam 13 madalya kazanildi

Kulüp sporcularindan Enes Ay sag kolda gümüs madalya kazanirken, Gökhan Seven, sag kolda gümüs, sol kolda altin madalyaya ulasti. Ayrica Mehmet Dönmez sol kolda gümüs, Ali Sengül ise sag kolda bronz madalya elde etti. Gerçeklesen ödül töreninde, kulüp sporculari, 6’si altin, 5’i gümüs ve 2’si bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanarak önemli bir basariya imza atti.

“Kulübümüzün adini daha yükseklere tasimayi hedefliyoruz”

Sporcularin basarilari hakkinda açiklamalarda bulunan DEPSAS Enerji Spor Kulübü Baskani Murat Karagüzel, “Öncelikle sporcularimizi elde ettikleri basarilar sebebiyle kutluyorum. Geçtigimiz dönemlerde onlarca Türkiye ve Dünya sampiyonu çikarmis olan bir kulüp olarak iddiamizi 2024 yilinda da sürdürüyoruz. Sporcularimiz motive bir sekilde uluslararasi müsabakalara hazirlanmaya devam ediyor. Önümüzdeki müsabakalarda kulübümüzün adini daha yükseklere tasimayi hedefliyoruz. Uluslararasi alanda gururla bayragimizi temsil edecek sporcularimiza simdiden basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA