Bulanik'ta 'Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasi' Sona Erdi

Mus’un Bulanik Kaymakamligi ve Bulanik Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü bünyesinde dördüncüsü düzenlenen ‘Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasi’ sona erdi.

Bulanik’ta 21 takimin yer aldigi voleybol turnuvasinda final maçini Bulanik Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Oguzhan Ocak, kurum amirleri ve çok sayida taraftar izledi. Final maçini Bulanik Ilçe Emniyet Müdürlügünü 3-1 yenerek sampiyon olan Bulanik Ilçe Milli Egitim Müdürlügü takimi kazanirken, kupasini Kaymakam Ocak’in elinden aldi.

Bulanik Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Oguzhan Ocak, turnuvanin güzel maçlara sahne oldugunu belirterek, “Bizler de maçlari takip ettik. Bulanik için önemli bir organizasyondu. Bulanik’ta etkinliklerimiz devam edecektir. Güzel bir kalabalik, bu yogun ilgilere sesiz kalmayacagiz, bu etkinlikleri gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Finalde sampiyon olan takimimizi ve dereceye giren diger takimlarimizi tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonlari devam ettirecegiz” dedi.

Turnuvada ikinci olan Bulanik Ilçe Emniyet Müdürlügü Voleybol Takimi, kupasini Cumhuriyet Bassavcisi Aytekin Tetik’ten, üçüncü olan Gençlik ve Spor Voleybol Takiminin kupasini Ilçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek ve dördüncü olan Ilçe Gençleri de kupasini Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Kazim Tüysüz’den aldi.

Kaynak: İHA